Agermanament


 

L’Índia, avui

L’Índia és el setè país més gran del món en superfície, i el segon més poblat. Un país de gran diversitat cultural i

religiosa, terra de naixement del IOGA, però també és un país amb més de 200 milions de persones que passen gana –

més que en tota l’Àfrica subsahariana-, i quasi 60 milions de nens pateixen desnutrició.

Mercat de Chhatarpur

Mercat de Chhatarpur

En Guillem, el nostre company del Viranananda Yoga Ashram, és part integrant d’una família a l’Índia. Treballa una part de l’any a Girona i la resta, marxa a l’Índia per conviure i treballar amb ells.

 

Cartell Kussy donació

Cartell Kussy donació

El Projecte

El projecte en el que ja fa anys treballa el nostre company, es basa en l’ajuda a una família que es va quedar orfe de pare, amb dos germans casats i amb mainada. Aquesta ajuda consisteix a fer créixer i produir els seus cultius, construir una casa i comprar un tractor. D’aquesta manera, des de la germanor i el fet de compartir, en Guillem els ajuda a tirar endavant. La millora d’aquesta família repercutirà directament en tot el poble, a qui s’expandirà en un futur l’ajuda.

La Kussy és la petita i pateix una malaltia que no la deixa ser com la resta de les altres nenes de la seva edat. Per poder desplaçar-se fins a un Hospital de Nova Delhi i que la tractin necessiten recursos econòmics.

Aquest any, gràcies a les aportacions de la nostra Associació així com la de tantes altres persones, i al treball directe del nostre company, es podrà donar l’entrada per poder disposar ja del tractor. La casa està pràcticament acabada i la nena ja ha pogut anar a l’hospital de Nova Delhi. Gràcies!

 

COM AJUDAR?

Des de l’Associació VYA fem costat a aquest projecte, donant entre un 5 i un 10% de les entrades de les nostres activitats.

En Guillem te un bloc on trobareu la informació actualitzada. Allí hi podreu fer donacions directament: https://sembrarilusiones.wordpress.com

Ajudeu-nos en aquesta tasca!!