Bhakti i Kirtan Yoga


BHAKTI YOGA

És l’amor a Déu, el sublim íntim i sincer diàleg amb un mateix i la seva divinitat. Representa una de les grans fonts de coneixement i joia en aquesta vida humana. És com un pont entre l’estimat i l’amant, un llenguatge daurat, que pot ser experimentat en silenci, murmuri i cant. És una de les grans joies de la humanitat per comprendre el que alguns savis anomenen el gran misteri. És el camí de la devoció, dels més elevats, i el que ens ensenya a caminar amb cor, respecte i humilitat.És el Ioga de la devoció per lo Diví i per la Divinitat present en tots els Èssers. És el Ioga de l’Amor, del cor.

Pot tenir una vessant confessional o no.

 

KIRTAN YOGA

El cant de mantres és una de les principals manifestacions del Bhakti Yoga.

El Mestre de la nostra escola és en Ravi Ramoneda.

Els kirtans utilitzen el ressó que el nostre cos produeix cantant i deixant-se endur per la música, a través del so del mantra, per a sanar-se a un mateix i renovar-se des del profund de qui som fins al nostre cos. Els somriures i les expresions de serenitat i joia que ens trobem una vegada finalitzada la trobada en són una proba irrefutable.

Feu-vos aquest regal i veniu a gaudir-lo cada últim dijous de mes. Apunta’t al esdeveniment que fem per recollir els inscrits cada mes, el trobaràs a la nostra pàgina de facebook.

 

IMMERSIÓ EN BHAKTI, KIRTAN I NADA YOGA (Seminaris de novembre de 2017 a març de 2018)

Us presentem una Immersió de cinc mesos en Bhakti, Kirtan i Nada Yoga impartida per en Ravi Ramoneda amb la participació de quatre mestres convidats: Swami Satyananda Saraswati, Swamini Radhananda Saraswati (Eva Espeita), Swami Yadunandana  i Shyam Sunder.

Més informació clicant aquí.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació sobre en Ravi Ramoneda podeu visitar les seves xarxes socials:

Facebook

Instagram 

Google

Canal Youtube

Soundcloud