Eco aldea: Molinàs 3


Què és una Eco Aldea?

És una població formada per grups de persones que opten per viure en comunitat d’una forma diferent a la majoria, i amb fonaments de sostenibilitat i desenvolupament humà.

Des del Virananada Yoga Ashram volem donar a conèixer el cas de la: ECO ALDEA DE MOLINÀS, projecte que està portant a terme la Maider, col·laboradora del nostre centre, i afiliada a l’Associació Olea de Molinàs. Aquesta associació la formen  persones que volen dur a terme un projecte de rehabilitació del poble abandonat de Molinàs i poder desenvolupar-hi  una vida en família.  Aquesta població es troba situada a l’Alt Empordà, a 10 minuts en cotxe de Colera.

CALENDARI ARTESANAL I ECOLÓGIC

Des de el centre donem suport a aquesta iniciativa amb els calendaris artesanals de 2014 del col·lectiu Olea de Molinàs, que serveixen per finançar-ne la rehabilitació. El calendari està dedicat als arbres, amb un recull de propietats medicinals i receptes relacionades amb els fruits i les fulles de 12 arbres. També trobareu pàgines que us informen dels solsticis i equinoccis. Amb 10€ podeu formar part d’aquest propòsit:

Si voleu conèixer més sobre aquest projecte, us deixem un vídeo i el blog de l’Associació Olea de Molinàs on trobareu més  informació:

 


Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

3 thoughts on “Eco aldea: Molinàs