Retirs de Ioga


QUE ÉS UN RETIR?

Com la pròpia paraula indica, ens “retirem” uns dies de la nostra activitat quotidiana. De la feina, de les presses, de les responsabilitats de casa, de les dinàmiques socials que ens mantenen la ment en continu moviment i a vegades dispersa o capficada. I ens dediquem un espai de pau i serenor. De silenci extern i intern. Aquest silenci permet a la nostra ment asserenar-se, tornar-se transparent i esdevenir un instrument útil per l’auto estudi i l’auto-coneixement. La particularitat de un RETIR de IOGA, és que sota aquesta premissa, utilitzem les eines que ens ofereix la Ciència i Filosofia existencial del Ioga. Enfoquem l’aprenentatge de manera que s’assoleixin els coneixements que seràn el fonament de la pròpia pràctica personal que implementarem a la nostra vida quotidiana.

ON ES FA?

En un Monestir Budista. En plena Naturalesa. Deixant-nos fluir amb la Vida. Seguint el ritme similar al que porten els estudiants de l’Escola de Formació de Professors.

QUE FAREM?

Pràctica diària de Hatha Yoga, Raja Yoga, Meditació amb mantra personal-Kriya Yoga i Pranayama. També Karma Yoga, Temes d’estudi a la tarda i Sat-sanga al vespre. Alimentació vegetariana-macrobiòtica-mediterranea. Habitacions compartides de 2 o 3 places i possibilitat de tenir-ne una d’individual.

 

PROPER RETIR: 19 i 20 de GENER 2019