Immersió en Bhakti, Kirtan i Naad Yoga 2


Us presentem una Immersió de tres mesos en Bhakti, Kirtan i Naad Yoga impartida per en Ravi Ramoneda amb la participació de quatre mestres convidats: Swami Satyananda Saraswati, Swamini Radhananda Saraswati,Swami Yadunandana  i Shyam Sunder.

L’Immersió està composada per tres mòduls:

1.- Bhakti Yoga

2.- Kirtan Yoga

3.- Naad Yoga

 

cartell immersio bhakti, kirtan i naad yoga gironaBhakti és l’amor a Déu, el sublim íntim i sincer diàleg amb un mateix i la seva divinitat. Representa una de les grans fonts de coneixement i joia en aquesta vida humana. És com un pont entre l’estimat i l’amant, un llenguatge daurat, que pot ser experimentat en silenci, murmuri i cant. És una de les grans joies de la humanitat per comprendre el que alguns savis anomenen el gran misteri. És el camí de la devoció, dels més elevats, i el que ens ensenya a caminar amb cor, respecte i humilitat.

Sobre el Bhakti parlarem del Bagavad Gita, com a historia del camí devocional. També sobre els Bhakti sutres de Naradha i els els nou passos del servei, a més de explicar el significat del concepte Gurú.

 

Kirtan ve de l’arrel Kirt (cantar/recitar) i el nom complet Kirtanam, on Nam significa (Veritat). “Cantar la veritat” o en altres paraules “cantar els noms de Déu”.  És una pràctica que s’inclou en les branques del Ioga on es canten aquests noms i la llengua dels quals és el sànscrit, una de les més ancestrals d’aquest planeta, també conegut com el Mantra.

La essència del Kirtan és el Bhakti ioga el qual ens explica d’on surt el cant i li dóna la profunditat i ho sublima. De totes les pràctiques, l’ofrena associada al Bhakti diuen que una de les més meravelloses és l’ofrena a través del cant. Aquest principi no solament es veu en El Kirtan o el país d’on vé, l’ Índia,  sinó també en estils com el Gospel, i pràcticament en totes les cultures que existeixen tenen la seva manera, estil, i llenguatge.

Del Kirtan parlarem del seu art i l’experimentarem a nivell pràctic. També parlarem de les divinitats més importans i dels diferents estils del Kirtan.

Naad és la vibració. Tot és vibració en aquest univers. Diuen que el nom que se li atribueix a Déu en forma de so és l’ Om. En el Naad Ioga s’explora el so com a principal manifestació de la vida i es pot arribar a comprendre la totalitat de l’univers escoltant des del silenci mes subtil fins al so mes profund. Diuen que el so és com un teixit que s’ enebra en el present i és l’únic lloc on existeix el Tot, a on es troba el més ancestral i el mateix futur..

Sobre el Naad Yoga, parlarem de la vibració com a camí. De l’Om com origen i fi, dels bijamantres, el silenci i la meditació, els instruments sanadors i el TAO.

 

Durada de la Formació:

Tres mesos: Febrer, març i abril del 2017.

Dates dels seminaris:

(Pareu atenció que hem fet canvis a les últimes dates i hem afegit un dia extra).

 Horaris: 

 • Dissabtes de 10 a 14 h, i de 16 a 20 h
 • Diumenges de 10 a 14 i de 16 a 18  – 19h

Preus:

 • 145€ Cada seminari
 • 60 € el seminari d’un sol dia  (30 d’abril)

 

Inscripcions per als seminaris de la Immersió:

Per fer la inscripció efectiva caldrà fer 3 passos:

1. Inscriure’s entrant en aquest enllaç. 

2. Efectuar un dipòsit no retornable de 60€ pels seminaris de tot el cap de setmana i 30€ per el seminari d’un unic dia (30 Abril).

Per a fer-lo teniu dos opcions:

 • Pagament en efectiu al Viranananda Yoga Ashram. 
 • Pagament per banc al següent compte de Triodos: ES78 1491 0001 2020 8466 5229.

3. El preu restant del seminari es pagarà el primer dia del seminari que hàgiu triat.

 

Us hi esperem!

Shanti!


Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

Podeu fer servir aquestes etiquetes i atributs HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

2 thoughts on “Immersió en Bhakti, Kirtan i Naad Yoga

 • zarinda alvarez romano

  Hari Om,
  He estat mirant el contingut dels seminaris , em semblen molt inspiradors. Personalment estic interessada en el cant de mantrams i de sons sagrats, <no em qwueda clar i m'agradaria saber si es dins el contingut del primer seminari o es contempla només dins els altres dos.
  Gràcies

  • Virananada Yoga Ashram

   Hola Zarinda!
   En Ravi Ramoneda, director i ànima de la Immersió fa la següent aclaració:
   “L’ordre de les disciplines seria:
   En el primer bhakti, el segon més enfocat al naad yoga i el tercer al kirtan. L’últim dia està reservat per un convidat especial de Naad yoga, però també serà una cloenda a mode de resum de les tres disciplines.”
   Tot i així, el programa està subjecte a canvis durant el desenvolupament de la Immersió, si ell mateix ho creu pertinent, ja que l’objectiu principal d’aquesta és tenir una experiència de les tres disciplines i s’adaptarà als alumnes que facin la Immersió en la seva totalitat i les necessitats per tant, d’aquest grup.

   La recomanació és que si pots el facis la immersió en la seva totalitat, ja que són disciplines complementaries molt relacionades i difícilment separables entre sí.

   Esperem haver aclarit els teus dubtes.
   Salutacions, fins aviat!