Meditació 1


La Meditació és la pràctica fonamental de la Ciència Ioga.
No es pot aprendre llegint o estudiant. Només s’aprèn practicant. Meditar no és anar un dia a la setmana a fer una pràctica; com fer Ioga no és anar dos dies a la setmana a classe.
Tot és bo i profitós, tot és útil, però no tot porta al mateix objectiu. I el Ioga és científic: Té objectius clars i maneres precises d’assolir-los.
Es pot començar la pràctica, aprenent-la en un curset, d’un amic o d’un llibre. Però és un procés summament ric i profund, alhora que senzill i natural. De seguida ens n’adonem que necessitem la guia d’un Mestre, algú que ja hagi transitat per on nosaltres volem anar.
Si vols practicar la meditació, ho has de fer cada dia, a casa, en un lloc apropiat i en el moment oportú. Així aniràs avançant de manera natural i progressiva.

El proper curset de Meditació de Kriya Yoga es farà al febrer. Abans cal assistir a una xerrada d’informació que es fa tots els dilluns a les 20’30h. al nostre centre. Et direm la data del proper curset, horaris, etc. Normalment en fem un al mes.


Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

One thought on “Meditació