Visita de la Mahatma Amma a Granollers


 

Us hagués agradat conèixer a una persona tan admirable i inspiradora com Ghandi o la Mare Teresa de Calcuta? Esteu a temps de fer-ho possible!

 

Mata Amritanandamayi Devi (Amma) és reconeguda mundialment per la seva obra caritativa contra la pobresa i l’exclusió, i reverenciada per milers de persones com una Mahatma (Santa o Gran Ànima). Aquest any torna a visitar Granollers dins de la seva gira europea. El programa durarà tres dies, del 6 al 8 d’octubre i tindrà lloc al Palau Olímpic d’esports de la ciutat.

 

Activitats del programa:Darshan, abraçada d'Amma a un home anònim

– La més important s’anomena Darshan que literalment vol dir: trobada personal amb un Sant o Gran Ànima. El Darshan d’Amma consisteix en dur a terme aquesta trobada mitjançant una abraçada i pretén amb ella fer-nos entendre més profundament la felicitat, la llum i el poder diví que portem latent dins nostre. Es calcula que Amma ja ha abraçat a 35 milions de persones arreu del món.

– Meditació dirigida.

– Satsang: Que es pot traduir com a trobada del savi (Amma) amb els savis (nosaltres). En aquests, Amma desenvolupa alguns dels temes que considera més importants per al canvi espiritual que la societat necesita: Estimar, servir, desenvolupar la nostra pràctica espiritual i cuidar la natura.

– Bhajans: música i cants devocionals en els quals s’anima a tothom a cantar.

– Celebració Atma Puja per la pau mundial.

– Seva (Servei d’acció desinteressada): consistent en participar com a voluntari en les activitats que el programa requereixi.

El Programa disposa de servei de bar i restaurant amb menjar indi, que junt amb algunes petites botigues i les urnes de donació, serveixen per recaptar fons per a la obra humanitaria de AMMA fonamentada en la ONG Embracing the world.

Més informació sobre el programa.

 

Vine a coneixer-la!

  • Des de l’Associació Viranananda Yoga Ashram per al Progrès i la Plenitud Personal (Girona), organitzarem una sortida per anar al programa dimecres 7 d’octubre a les 7.15 del matí. Si estàs interessat/ada en acompanyar-nos pots enviar un correu a info@virananandayogaashram.org. Si no poguessis venir amb nosaltres a aquesta hora, ens podem trobar a Granollers en el pavelló a on es celebra el programa, a l’hora que ens diguis, només cal que avisis!
  • Per a més informació sobre AMMA, visiteu la seva pàgina oficial a Espanya.

Us recomanem de tot cor que dediqueu una estona a conèixer a AMMA, no us en penedireu!

“No te desmoralices por no ser capaz de eliminar la oscuridad del mundo. Enciende tu pequeña vela y avanza hacia adelante.”

                 Amma

Amma pregant

 

Leave a Comment

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *