Jornada de Portes Obertes Girona: Yoga, Dansa del Ventre, Reflexologia…


Cartell del Tallers de Jornada de Portes Obertes al Viranananda Yoga Ashram

El proper dissabte 29 de març celebrarem, al Virananada Yoga Ashram de Girona, la 1a Jornada de Portes Obertes de l’Associació per al Progrés i la Plenitud Personal.

Durant tota la jornada podràs conèixer les diferents activitats que portem a terme dintre de l’Associació VYA amb tallers-demostració del potencial dels socis que hi participen.

En les xerrades podràs conèixer el futur i els actuals serveis de VYA (Viranananda Yoga Ashram), ja que aquest any ens hem constituït com a Associació.

La Jornada serà oberta a tothom que vulgui assistir. Tots els tallers són gratuïts.

Ens agradaria que participéssiu activament i que féssiu extensiva la nostra invitació a tots els vostres amics, que es poden beneficiar d’una gran jornada com la que estem preparant.

Programa:

 

A les 10:00 del matí, amb la inauguració i benvinguda, es començarà aquesta jornada d’ oci i treball. Tot seguit, i després de prendre un chai (te indú),  començaran els tallers de tota mena per fer en família, nens i adults.

El primer de la jornada és a les 11h, massatge Thai, originari de Tailàndia. Consisteix en un massatge d’estiraments i de profunditat. Forma part de la medicina tradicional Tailandesa.

Tallers impartits per Esteve Pascual, Diplomat en massatge Tailandès: Escola Loi Kro i Escola Sunchain, a Chiang Mai ( Tailàndia).

 

A les 12h és el torn de Reflexologia Podal. La Aliki Vythoulka, presidenta d’ EDiREFLEX, serà l’encarregada d’impartir el taller. La reflexologia és una teràpia holística i complementària basada en el principi que certes parts del cos reflecteixen la totalitat d’aquest. Aquests punts reflexos, es troben a totes les parts del cos i responen a la pressió, estimulant l’organisme i el procés innat de curació. A través de la reflexologia el cos comença a eliminar els bloquejos i estimula el restabliment dels fluxos d’energia i l’equilibri de si mateix, donant com a resultat una millor salut. Hi ha diferents tècniques i enfocaments utilitzats en la reflexologia, però, el principi bàsic és el mateix en tots. Subtil però poderosa, la reflexologia cada vegada és més popular en el món de les teràpies complementàries i naturals. ,

A les 13h, Dansa Oriental. L’Alba Florido coreògrafa del grup Mystic Dance Fusion, i professora desde el 2006 ens endinsarà en la màgia i la bellesa de la dansa del ventre tribal fusió  .

A les 2 del migdia es celebrarà un dinar de germanor entre tots els participants on -com sempre- cadascú portarà alguna cosa per compartir.

A les 4 de la tarda està prevista, la xerrada d’en Guillem, que ens explicarà el seguiment de la família que des de VYA tenim apadrinada.

A les 17h la Maria D’olors Martí farà una classe de ioga per nens i nenes, per tots aquelles famílies que vulguin fer un “tastet” del ioga tot jugant però no menys profund.

A les 18h Dedicarem un espai a parlar de les activitats relacionades amb la Psicologia que oferim a l’Associació.

I finalment, a les 19h del vespre es clourà la jornada i començarà una sessió de Hatha i Raja Yoga, i acabarem amb una meditació final conduida per Swami Viran.

 

Us esperem a tu i la teva família.

Fes extensiva la invitació a tots els teus amics .

 

Inscripcions:

El vostre nom (obligatori)

El vostre email (obligatori)

Assumpte

El vostre missatge

Com ens has conegut (obligatori)

Gràcies per la teva inscripció!
En breu rebràs un mail de confirmació amb tota la informació corresponent al curs o activitat a la que t'has inscrit.
Per qualsevol dubte, escriu-nos a info@virananandayogaashram.org o truca'ns al 633 719 334
Shanti